Communicatie

Social Schools
U blijft op de hoogte van wat er bij uw kind in de groep gebeurt via de schoolapp Social Schools. U kunt na het ontvangen van een koppelcode deze app downloaden op uw telefoon of tablet. Via deze app kunt u met de leerkracht(en) van uw kind in contact komen en een gesprek starten. Ook neemt u een kijkje bij activiteiten die in de klas, wordt u op de hoogte gebracht van nieuws en schoolontwikkelingen. Belangrijke data zijn te vinden in de agenda. Op deze manier heeft u alle belangrijke informatie van school altijd bij de hand! 

Onze Foto website  
Van allerlei school- en klassenactiviteiten worden foto’s en filmpjes gemaakt. Een paar foto’s van activiteiten worden gedeeld via Social Schools. Grotere hoeveelheden foto’s, van bijvoorbeeld het schoolreisje, kunt u vinden op My Album. Dit is een afgeschermde fotowebsite, waarvoor u online toestemming kunt opvragen. Via onderstaande link, kunt My Album bezoeken. 

Ga naar de foto website    

Heeft u nog geen account? U kunt de foto’s van uw kind(eren) zien door de volgende stappen te volgen:

1. Druk op de link hierboven “Ga naar de fotowebsite”

2. Druk op de paarse knop “Toestemming vragen”

3. Klik op: “Gratis account? Registreer nu.”

4. Vul uw voor- en achternaam in, uw e-mail adres en een zelfgekozen wachtwoord. Klik dan op “Doorgaan”

5. U krijgt de volgende melding: “Je verzoek is verstuurd. Je krijgt een melding zodra je verzoek om “foto’s van O.B.S. Tijl Uilenspiegel” te bekijken is goedgekeurd. (De goedkeuring kan een paar dagen duren)

6. Log een volgende keer eerst in met uw persoonlijke gegevens. Zodra de toestemming door school is gegeven, kunt u de foto’s bekijken. In de Appstore / of Playstore in kunt u hiervoor ook de My Album app op uw telefoon installeren.