Communicatie

Social Schools
U blijft op de hoogte van wat er bij uw kind in de groep gebeurt via de schoolapp Social Schools. U kunt na het ontvangen van een koppelcode deze app downloaden op uw telefoon of tablet. Via deze app kunt u met de leerkracht(en) van uw kind in contact komen en een gesprek starten. Ook neemt u een kijkje bij activiteiten die in de klas, wordt u op de hoogte gebracht van nieuws en schoolontwikkelingen. Belangrijke data zijn te vinden in de agenda. Op deze manier heeft u alle belangrijke informatie van school altijd bij de hand! 

Onze Foto website  
Van allerlei school- en klassenactiviteiten worden foto’s en filmpjes gemaakt. Een paar foto’s van activiteiten worden gedeeld via Social Schools. Grotere hoeveelheden foto’s, van bijvoorbeeld het schoolreisje, kunt u vinden op My Album. Dit is een afgeschermde fotowebsite, waarvoor u op school het wachtwoord kunt opvragen bij de leerkracht van uw kind. Via onderstaande link, komt u op My Album terecht.  

Ga naar de foto website    

Heeft u nog geen account? U kunt de foto’s van uw kind(eren) zien door de volgende stappen te volgen:

1. Registereer uzelf eenmalig op My Album. (Druk hiervoor op de link hierboven, dit is gratis)
2. Klik op: “Nog geen lid? Registreer gratis.”
3. Vul uw naam en e-mail adres in.
4. Er wordt een activatiemail naar u gestuurd. 
5. Open de activatiemail in uw mailbox en bevestig de registratie door op de gestuurde activatielink te drukken.
6. Druk opnieuw op de blauwe knop hierboven. Log eerst in met uw persoonlijke gegevens. Vul daarna in het volgende scherm het schoolwachtwoord in.