Opvang

Peuterhuis Klimop
Vanaf 2 jaar kan uw kind bij ons komen spelen en leren bij Peuterhuis Klimop. Peuterhuis Klimop is een veilige, professionele en gezellige peuteropvang die net als de school in De Prenter te vinden is. Peuters van 2 tot 4 jaar ontwikkelen zich bij Klimop op motorisch, sociaal, emotioneel, taalkundig en verstandelijk vlak. Ze hebben er vooral een leuke tijd. Door gebruik te maken van hetzelfde gebouw en dezelfde methoden, is er een doorgaande lijn en verloopt de overgang van Peuterhuis naar basisschool op een soepele en vertrouwde manier!

Voor meer informatie: www.peuterhuisklimop.nl

Opvang
Opvang voor schooltijd (VSO) of na schooltijd (BSO) wordt geregeld in samenwerking met BSO Wijs en Dichtbij Kinderopvang.

BSO van Dichtbij kinderopvang

Wij bieden jouw kind een veilige, liefdevolle plek waar hij/zij uit school met veel plezier naartoe gaat en zich verder kan ontwikkelen.

Volop activiteiten

Of het nu gaat om een sportactiviteit, kookworkshop, schilderen of de natuur ingaan: bij onze BSO hoeft je kind zich niet te vervelen! Met ruim 30 BSO’s in de gemeenten Vijfheerenlanden, Asperen, Culemborg en Tiel is er altijd een BSO dichtbij.

De activiteiten bij onze BSO sluiten altijd aan op de leeftijd en interesse. Er zijn vaak aparte groepen voor 4-7 jaar en 7-12 jaar. De jongsten vinden het prettig om in een vertrouwde omgeving te spelen, in of dicht bij school. Oudere kinderen zoeken meer zelfstandigheid en uitdaging, bijvoorbeeld op onze sport-BSO’s of de kinderboerderij. Ook bij BSO’s waar we kinderen in één groep opvangen, bieden we verschillende activiteiten aan.

Onze medewerkers halen je kind veilig op bij school. Om sommige locaties bieden wij ook voorschoolse opvang aan. Kijk hiervoor op dichtbijkinderopvang.nl bij de juiste locatie.

Inschrijven

Laat jouw kind spelen, talenten ontdekken en verder groeien bij onze BSO. Schrijf snel en gratis in!