Home > Social Schools

Social Schools

Onze school maakt gebruik van Social Schools, een communicatieplatform voor scholen, kinderen en ouders.

Waarom?

Op deze manier wordt u op de hoogte gehouden van al het schoolnieuws.  Nieuwsbrieven worden bijvoorbeeld verstuurd via Social Schools.

De leerkracht verstuurd wekelijks foto’s of filmpjes van lessen of activiteiten. Hierdoor krijgt u als ouder een beter beeld van wat zich de hele dag op school afspeelt. Hoe ziet een schooldag eruit? Wat leren de kinderen dit schooljaar in de klas? Is er nog huiswerk?

Of er nog activiteiten gepland zijn deze week, kunt u zien in de agenda.  

Als ouder kunt u deze brieven lezen en berichten bekijken door uzelf aan te melden bij Social Schools. U krijgt hiervoor van school via de e-mail of per brief een uitnodiging met een koppelcode. Deze koppelcode kunt vult u in op de website van Social Schools. Druk hiervoor op de blauwe knop hieronder of ga zelf naar  https://app.socialschools.eu . 

Eenmaal aangemeld, dan kunt u ook nog de Social Schools 3.0 app voor op de telefoon downloaden. (deze kunt u gratis downloaden in de appstore) Op deze manier heeft u belangrijke informatie van school altijd bij de hand. 

Een aantal berichten wordt ook de homepage van website gezet, zodat de website levendig en interessant blijft voor mensen die zich oriĆ«nteren op een school voor hun kind(eren). Het meeste nieuws blijft afgeschermd voor de ouders van de school. 

 

Registreren op Social Schools 3.0

Log nu in op Social Schools